Brinova har hittat hem med ny, smidig webbplats

Om företaget och uppdraget

Med sina 110 fastigheter och 1850 bostäder är Brinova är ett av södra Sveriges mest självklara fastighetsbolag. När det i början av 2021 stod klart att Mild fått uppdraget att bygga Brinovas nya webbplats drog projektet igång omedelbart. Den gamla webbplatsen var daterad och statisk och saknade många viktiga funktioner. Målet med den nya webbplatsen var att den skulle bli mer tilltalande och att det skulle bli lättare för besökarna att hitta det de söker efter. Dessutom skulle den mobilanpassas och bli smidigare för Brinova att uppdatera och arbeta i.


Kund

Brinova

Bransch

Fastighetsverksamhet, Uthyrning & Förvaltning av fastigheter

Tjänster

SEO, Utveckling, UX, Webbplats

Lösningen

Eftersom kunden ville ha en lättjobbad plattform kom vi fram till att vi skulle bygga den nya siten i WordPress. Tillsammans med kunden tog vi sedan fram en helt ny design och struktur. Startsidan fick en smidig sök-funktion samt en drop down-meny för att besökarna snabbt skulle kunna hitta det de söker efter. Startsidan fick dessutom ett nyhetsflöde som kunden skulle kunna uppdatera kontinuerligt med de senaste nyheterna för att hålla webbplatsen levande. På sidan med översikt över Brinovas fastigheter byggde vi in en filtrering och varje sida för respektive fastighet fick en bild på fastigheten, uppgifter till kontaktperson, adress till lokalen och en karta – allt för att göra det smidigare för besökarna.

På siten byggdes en integration gentemot Vitec Online som är ett externt system där kunden lägger in sina lediga lokaler och fastigheter. Vi byggde även en koppling gentemot pr-verktyget Cision som gör att man kan göra sina pressmeddelanden, rapporter, aktiegrafer och börsinformation tillgängliga för alla sina intressenter samtidigt.

Resultatet

Brinova har fått en helt ny webbplats med en helt ny design som tydligt visar vilka de är. Den nya webbplatsen har inte bara gjort det lättare för besökarna att snabbt hitta det de söker efter, den har även gjort det lättare för kunden att uppdatera sitt innehåll.

 ”Det har varit en så kul kund att jobba med, både vi och kunden är verkligen jättenöjda med resultatet!  De har varit extra taggade på att börja lägga upp content nu när det är så enkelt.”

Annie
Produktionsledare, Mild

Vill du veta mer om det här projektet?

Kontakta oss gärna så berättar vi mer och svarar på dina frågor.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.