Content marketing-byrå i Stockholm, Göteborg & Malmö

Som content-marketing byrå hjälper vi företag att utbilda och inspirera, istället för att bara fokusera på sälj. Med en redaktionell vinkel attraherar vi kunder genom text, budskap och visuellt material som fångar deras intresse, på riktigt.

Några av våra kunder

Vi hjälper er skapa innehåll som engagerar, stärker kundrelationer och ökar försäljning

Bra innehåll bygger nära kundrelationer. Nära kundrelationer bygger genuint förtroende. Det, i sin tur, förvandlar nya besökare till betalande kunder. Därför borde content marketing alltid vara en central del i alla företags digitala strategier.

Content marketing handlar om att skapa värde för er målgrupp. Att ta fram innehåll som är hjälpsamt, på riktigt. Innehåll som tydligt besvarar och löser viktiga frågor, problem och samtidigt utbildar målgruppen. 

För att content marketing-strategin ska få genomslag, är det viktigt med en röd tråd. Målgruppen behöver känna igen vem som är avsändaren. I mailen ni skickar ut, på webbplatsen och i era andra sociala medier-kanaler. 

Kontakta oss

Skriv till oss! Ibland är det inte lätt att veta exakt kravställning, vi hjälper er mer än gärna på traven.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Olika typer av content marketing

Content marketing är en innehållsform för alla typer av marknadsföringskanaler. Och fastän innehållet behöver anpassas och varieras efter valda kanaler, behöver målgruppen känna igen att det är ni som är avsändare. En hård nöt att knäcka? Här kommer lite hjälp på traven.

Bloggartiklar 

Utforska er målgrupps vanligaste frågor, skapa sedan innehåll som besvarar frågorna. Många av de som tar till sig innehållet i detta stadie, vet inte att de kommer bli era kunder. Snart är de i behov av er produkt eller tjänst – utan att de visste att behovet fanns. 

Email

Engagerande innehåll i mailformat. Görs detta smart och anpassat efter målgruppen, leder det till ökat intresse för er och det ni erbjuder. Tänk alltid på vad er målgrupp faktiskt vill läsa, inte vad ni vill att dem läser. 

Sociala medier

Ni behöver förstå vilka era följare är. Vad de har för intressen och vilka frågor de vill ha besvarade. Visa upp era produkter och tjänster på ett engagerande sätt och förklara exakt hur dessa kan vara till nytta för er målgrupp.

E-böcker 

Ni bjuder på know-how i ett längre, djupgående format. Här delar ni med er av expertis och erfarenhet för att utbilda målgruppen om ett specifikt ämne. Detta lockar användare till att vilja veta mer om vad ni kan.

Video 

Rörligt har de senaste åren vuxit explosionsartat. Det är ingen nyhet längre. Snarare bör det vara en redan tillämpad del i er marknadsstrategi. Skapa rörligt material och visa fördelarna med er produkt eller tjänst. Anpassa och återanvänd i alla kanaler.

Varför ska jag välja Mild som content marketing-byrå?

  • Med mer än 15 års erfarenhet är vi en av Sveriges ledande designbyråer
  • Vi hjälper er ta fram innehåll som resonerar med er målgrupp på riktigt
  • Vi arbetar med allt ifrån lokala aktörer till internationellt välkända varumärken
  • Vi har ett tätt och transparent samarbete med våra kunder och följer ständigt upp resultatet på arbetet vi gör
  • Vårt erfarna team digitala strateger är utplacerade på våra tre kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö

Vanliga frågor kring content marketing

Fokus på innehåll

Oavsett om man bara vill jobba med branding och visa upp vårt varumärke på bästa sätt eller om man vill driva trafik och öka konverteringen är innehåll av yttersta vikt. Detta arbete samlas under begreppet content marketing. Väldefinierat innehåll underlättar för besökaren att hitta rätt information. Dessutom möjliggör det för oss att påverka och styra besökaren i den riktning vi önskar.

Skapa en positiv helhetsbild av ert varumärke

Allt innehåll skapar tillsammans en helhet som beskriver er som företag och ert varumärke. När ett projekt gällande ny webblösning inleds är det viktigt att en röd tråd för innehållet definieras och följs.

Copywriting

Vi fyller era webbplatser och sociala kanaler med relevant innehåll. Tjänsten kan se ut på olika sätt, exempelvis löpande per månad för inlägg på blogg och Facebook. Vi tar oss också an större projekt där vi uppdaterar befintliga texter på er webbplats alternativt skriver nya. Texterna vi tar fram är SEO-anpassade, välskrivna och i lagom längd för att attrahera korrekt målgrupp och dra trafik.

Översättning

Vi hjälper er att översätta befintliga texter till nya språk. Våra duktiga samarbetspartners gör att det är ytterst få språk som vi inte kan erbjuda översättning till.

Fotografering

Med rätt bilder får webbplatsen ett liv som aldrig går att skapa med enbart text. Våra duktiga fotografer hjälper er att ta professionella bilder som sedan redigeras och anpassas till webbsidans design och innehåll.

Filmproduktion

Vi jobbar med några av landets bästa filmare för att skapa upplevelser som passar perfekt in i er varumärkesstrategi. Det kan vara allt från rena informationsfilmer till säljande reklamfilmer.

Animering och grafik

Vi tar fram animeringar, infographics, motion graphics och allt däremellan.

Print

Trycksaker i form av broschyrer, annonser, roll-ups, visitkort och liknande är en del i den totala varumärkesstrategin och något vi givetvis hjälper våra kunder med.