Webbyrån Mild i Stockholm

Vår webbyrå har varit verksam i Stockholm sedan 2012. Nyligen flyttade vi till större lokaler i Vasastan, närmare stadens puls och affärsliv.

Några av våra kunder i Stockholmsregionen

Din webbyrå i Stockholm

Vi på Mild sätter ett högt värde på våra kunders besökare. Sedan en tid tillbaka har varumärkesbyggande och kreativ kommunikation stått i centrum för företag medan något så viktigt som konvertering ofta förbisetts. Som webbyrå i Stockholm ligger vårt jobb dels i att ta fram innovativa webblösningar, digitala strategier och planer för SEO och PPC-kampanjer, dels i att omvandla kundens besökare till köpare.

Medan klassisk marknadsföring skapar intresse handlar konvertering och konverteringsoptimering om att förvandla intresset till något mer. Varje insats vi som webbyrå i Stockholm gör för att öka konverteringen, eller ge besökarna en mer angenäm upplevelse, utvärderas löpande med verktyg som Google Analytics (kvantitativ dataanalys), Google Tag Manager, HotJar (kvalitativ beteendeanalys) med flera.

Därtill a/b-testar vi nya funktioner som vi tror kan öka konverteringen, exempelvis via Optimizely och Visual Website Optimizer, och fokuserar på personalisering med syftet att anpassa upplevelsen efter varje besökares behov. Vi skriver också unika landningssidor för olika målgrupper och efter var i beslutsprocessen besökarna befinner sig för att föra dem närmare det beslut vi vill att de ska ta. Ett fint exempel på ett sådant jobb är samarbetet mellan Mild och Paroc.

Ytterligare en viktig aspekt för en väl fungerande webbplats är dess innehåll. För oss som webbyrå i Stockholm faller sig Content marketing naturligt. Med definierat innehåll underlättar vi för besökarna att hitta rätt information samtidigt som det ger möjligheten att styra dem i rätt riktning. Dessutom speglar innehållet ditt företag och varumärke. En välformulerad webbplats ökar förtroendet hos besökarna medan ett felaktigt språkbruk signalerar det motsatta. Som webbyrå i Stockholm ser vi över ditt företags texter, justerar dem eller skriver om dem från grunden, samt översätter andra språk. Content marketing innefattar även bilder och filmer. Våra fotografer och samarbetspartners tar fram professionellt material som passar perfekt in i ditt företags varumärkesstrategi.

Vårt Stockholmskontor

Vår Stockholmsdel jobbar i ljusa, moderna lokaler mitt i Vasastan med kunder som Canal Digital, Paroc och Brottsofferjouren. Stockholm ger oss som webbyrå stora möjligheter. Internationaliteten genomsyrar affärslivet här och hjälper oss att vidga våra vyer till kunder utanför Sverige. Ett fint exempel på detta är vår kund Wolters Kluwer.

Några av våra senaste projekt i Stockholmsregionen

Våra kunder köper inga paket hos oss utan varje lösning är kundspecifik. Nedan listar vi några av våra senaste case vi har i Stockholm med omnejd. Vad gäller våra kunder så ser vi en väldig spridning av verksamhetsområden. Allt från det nischade B2B-bolag till den breda e-handelslösningen. Detta är vi väldigt glada över.

Vad våra kunder säger

Vanliga frågor

Helhetsleverantören Mild

När vi säger helhetsleverantör så menar vi det. Vi besitter den tekniska kompetensen vad gäller webbhosting såväl som avancerad webbutveckling, arbete med digitala strategier, affärsutveckling, expertis inom GDPR, PPC med mera. Oavsett om vi står inför ett projekt som börjar från scratch eller ett etablerat bolag söker sig till oss för vidare utveckling av en webbplats eller en digital strategi så har vi det verktyg som behövs för att genomföra uppdraget på bästa sätt.Något som det kanske pratas för lite om är det personliga ansvaret som produktions- och projektledare på webbyråerna tar och med det den kommunikation som krävs för att grundligt och sakligt kommunicera mot slutkund. Vikten av kommunikation både under ett pågående webbprojekt och efter lansering har alltid varit högsta prioritet för oss på Mild.

Medarbetarna på Mild

Medarbetarna på webbyrån består av programmerare, designers, supporttekniker, seo-experter, produktionsledare, digitala marknadsförare och listan fortsätter. Vi må ha olika roller men vi jobbar alla på Mild och har en gemenskap och kultur på bolaget som vi värnar om.
Våra kunder och våra medarbetare är det viktigaste vi har och definierar också vilka vi är som byrå. Hos oss råder en kultur av stort personligt ansvar, en ”högt i tak”-mentalitet och en drivkraft att vilja utvecklas och bli bättre. Inget projekt i vår värld är som sagt det andra likt vilket innebär att vi hela tiden kan ta till oss nya erfarenheter som i sin tur kommer alla våra samarbetspartners till del.

Ta gärna del av våra kanaler på sociala medier och lär känna oss bättre, vi finns på såväl Facebook, LinkedIn och Instagram. Väl mött där!

Partnerships

HubSpot Solutions Partner Program-märke
Microsoft Advertising Partner

Vill du veta vad vi kan göra för dig?

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.