Webbyrån Mild i Malmö

Sedan 2009 har vår webbyrå funnits i Malmö, parkernas stad. Vårt kontor ligger nära Gustav Adolfs torg och Hansa Galleria.

Några av våra kunder i Malmöregionen

Din webbyrå i Malmö

Vi på Mild sätter gemensamma mål med våra kunder. Genom att jobba med hela spektret, från strategi, varumärke och design till webbutveckling, digital marknadsföring och hosting & förvaltning, kan vi som webbyrå i Malmö ta fullt ansvar för våra kunders digitala närvaro.

Med hänsyn till detta blir Design & UX ett viktigt område. Vi på Mild designar webbplatser med fokus på användarvänliga, kommunikativa och visuellt attraktiva lösningar. Besökaren ska hitta lätt och känna sig trygg, samt vilja återvända. Designen baseras på våra kunders grafiska profiler, som ofta utvecklas för att passa webben och samtidigt skapa igenkänning. Ett fint exempel på ett sådant jobb är webbplatsen vi byggde åt Jägersro. Utöver den grafiska delen tar vi i samarbete med våra kunder även fram ett passande bildspråk – många gånger åker vi ut till kunden för att fotografera i deras verkliga miljö.

En annan viktig del av våra kunders verksamheter är en kraftfull E-handel. Som webbyrå i Malmö märker vi att våra kunder vill stärka sin position på webben när handeln ständigt ökar där. Vad som gör en webbshop bra är inte bara en fungerande teknisk plattform.

Integreringen mellan e-handelsmodulen, exempelvis WooCommerce eller Magento, och affärssystem som Visma, Pyramid, NAV, Vitec/Capitex/Capifast, Jeeves/Garp, Hansa, Fortnox, Specter ska fungera smidigt. Därtill jobbar vi som webbyrå i Malmö aktivt med kommunikation, trafikdrivning och konvertering. Vi tar fram målgruppsanalyser, skriver landningssidor för respektive målgrupp och lockar fler besökare genom insatser inom områden som SEOPPC och Sociala Medier. På webbplatsen finns tankar om hur vi vill att besökarna ska röra sig – vårt mål är att göra dem aktiva. Efter e-handelns lansering behövs även mätning, analys, uppföljning och förfinade åtgärder innan den kan betraktas som fulländad.

Vårt Malmökontor

Vårt Malmökontor ligger nära Gustav Adolfs torg och Hansa Galleria. Här servar vi kunder som DäckteamJägersro och Lyxxa, och fler blir det. Som Sveriges tredje största stad och med bara en bro till övriga Europa är Malmö ett spännande utgångsläge för företagare. Regionen växer, så även intresset för de digitala kanalerna. En allt större del av näringslivet här vill nyttja möjligheterna på webben och det tillvaratar vi som webbyrå.

Mild är din webbyrå i Malmö

Våra kunder i Malmöregionen

I Malmö är våra kunder verksamma inom många olika segment. Några fokuserar på försäljning till konsumenter och andra jobbar mot företag. De kunder vi väljer att lyfta fram nedan har vi gjort betydande insatser för inom framförallt webbutveckling och digital marknadsföring.

Vad våra kunder säger

Vanliga frågor

Vårt fokus inom webbutveckling

I projekt där Mild är ansvarig för att ta fram en ny webbplats så börjar vi alltid med att definiera målgrupper samt målbild för den webbplats vi tar fram. Vi ser det som en självklarhet att den erfarenhet vi som webbyrå byggt upp under alla år kan användas för att skapa bästa möjliga förutsättningar för ett lyckat projekt. Sedan är det en naturlig del att löpande justera och förbättra webbplatsen baserat på beteendemönster och statistik från våra mätinstrument som t.ex Google Analytics eller Hotjar.

Arbete på webbyrå Malmö

Vårt fokus inom målmätning

Målmätning är en viktig aspekt för alla webbyråer idag. Utan en korrekt och noggrant genomförd initial analys är det väldigt svårt att lyckas fullt ut med ett webbprojekt. Idag finns ofta stora mängder data från tidigare webbplatser som ska tas med in i det nya projektet. Tillsammans med kund går vi igenom historik och tar fram unik målbilder. Ett mål kan exempelvis vara ett köp i en webbshop, ett ifyllt kontaktformulär eller varför inte ett klick på din mailadress.

Partnerships

HubSpot Solutions Partner Program-märke
Microsoft Advertising Partner

Vill du veta vad vi kan göra för dig?

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.