Mild + dig som byråpartner

Vi tror på att samarbete är nyckeln till framgång. Därför jobbar vi gärna tillsammans med dig. Oavsett om du har en traditionell reklambyrå eller en byrå med en annan nisch. Alla har sina expertområden, det är därför vi öppnar våra dörrar för att samarbeta. På så sätt kan vi tillsammans leverera en komplett och effektiv lösning för både era och våra kunder – tillsammans.

Några av våra kunder

Två varianter av upplägg

Ett partnersamarbete tillsammans med oss ser olika ut beroende på projekt, behov och vilken specialistkompetens ni besitter som byrå. Generellt sett brukar våra gemensamma upplägg vara utformade så här / enligt följande:

Leverans av leads

En kickback går till dig om det blir en affär.
Detta är det enklaste och vanligaste sättet att samarbeta med oss.

Aktivt stöd i nya och pågående projekt

Vi fyller en specifik roll hos er. Exempelvis kanske ni hjälper en kund med content och varumärkesbyggande genom SoMe-kampanjer? Samtidigt behöver kunden eventuellt öka synligheten på Google och driva trafik den vägen. Här kommer vi gärna in som SEO-specialister och hjälper er vidare i detta steg.

Våra vanligaste samarbetsområden

SEO

Vi ser ett stort behov av att komplettera byråer som fokuserar på teknik, koncept, design och UX, där SEO-strategin kanske inte är lika stark. Med våra experter hjälper vi er att driva trafik och göra era kunders webbplatser mer synliga i sökmotorerna. Detta kan antingen innebära ett löpande projekt, eller att vi kommer in i uppstarten av ett nytt webbprojekt och stödjer med sökordsanalys och sitemap.

SEM

Arbetar ni med digital marknadsföring med fokus på content och SoMe? Då kompletterar vi gärna med effektiva SEM-strategier. Dessa strategier gör det möjligt att skapa en mer grundlig och effektiv marknadsföringsplan. I dessa projekt jobbar vi hands on i ett löpande projekt, för att nå era kunders mål.

SoMe

Behöver era kunder utveckla sin SoMe-strategi och hjälp med löpande innehåll och analys? Vi arbetar dagligen med alla delar kring sociala medier tillsammans med våra kunder. Genom en tydlig och noga framarbetat process där vi inleder med att ta fram en Social media playbook kan vi generera leads och varumärkeskännedom via önskade kanaler. Antingen arbetar vi med befintligt content eller så hjälper vi till att skapa nytt tillsammans med er alternativt direkt med slutkund.

 

Utveckling

Många gånger är klassiska reklambyråer starka inom varumärkesarbete, traditionell kommunikation och design. Men behöver stöd i den tekniska leveransen. Här hjälper vårt team er att förverkliga koncept genom utveckling av webbplatser, e-handelslösningar och andra digitala produkter. Vi arbetar med flertalet open source plattformar baserade på PHP såsom WordPress, Laravel, Woocommerce och Drupal.  

Hosting och förvaltning

Ta del av vår hostingtjänst, Mild Cloud. Den går att få antingen som en whitelabel-tjänst, där ni tar hand om hostingen i eget namn (läs mer om detta nedan), eller som en fullständig lösning där vi sköter allt. Detta gör att du kan fokusera mer på din kärnverksamhet medan vi tar hand om den tekniska biten och bistår med löpande support och uppdateringar av webbplatsen. 

Erbjud premiumhosting i ert eget namn

Vi har möjlighet att erbjuda er ett whitelabel cloud där en panel helt enligt egen grafisk profil ingår. Ni betalar ett fastpris på 300kr per webbplats i månaden. Sedan har ni möjlighet att ta vilket pris ni vill ut mot era kunder. På så vis kan ni äga kunden hela kundresan istället för att rekommendera andra webbhotell ute på marknaden. Några fördelar ni kommer kunna erbjuda:

  • Klimatpositiv hosting
  • Högsta fart, säkerhet och upptid
  • Fri trafik och obegränsad lagring
  • Failover i annat datacenter
  • Hack och intrångsskydd
  • GDPR complaint

Vad våra kunder säger

Är du intresserad av att bli partner med oss?

Tanken med detta partnerskap är att vi kompletterar dig och ditt team. I slutändan är det något vi båda tjänar på. Tillsammans bygger vi ett erbjudande där kunderna får en överlägsen tjänst på marknaden, helt enkelt en win-win-situation för alla inblandade.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.