Ett flödande samarbete som fortsätter, och fortsätter.

Om företaget och uppdraget

GPA började sin bana för 40 år sedan. Idag är de ledande inom flödesteknik på den skandinaviska marknaden med bolag i Sverige, Norge och Danmark. Deras fokus på hållbara system och rörelse utan begränsningar märks av också i samarbetet med oss: hållbart, där allt flyter på och vi jobbar tillsammans som ett enda team. 


Kund

GPA

Bransch

Flödesteknik, Systemleverantör, VVS-varor

Tjänster

Ecommerce, Integration med affärssystem, Utveckling, Webbdesign

Uppdraget

Inledningsvis samarbetade Mild med kommunikationsbyrån Navigator. Vi började utveckla en ny webbplats för GPA tillsammans, sedan tog vi på Mild över projektet. Det hela resulterade i en flerspråkig, mångfunktionell plattform med tillhörande e-handelslösning samt kopplingar till GPA:s affärssystem Pyramid, PIM-system Inriver och Google Analytics.

Efter leverans har Milds och GPA:s samarbete fortsatt. Varje vecka tar vi ett arbetsmöte där vi går igenom en priolista på fortsatta projekt av varierande storlek, till exempel tryckfelskalkylator, flödeskalkylator och resistenstabell. Vi bygger det vi och GPA ser att de behöver och vill kunna erbjuda sina användare, och sådant vi på Mild föreslår utifrån vår digitala expertis – allt för att GPA ska gå i bräschen för sin bransch.

”Vi har genom hela samarbetet haft en tydlig och öppen dialog, vilket gjort det enkelt för oss att vara delaktiga och följa arbetsprocessen. Mild har ett välutvecklat arbetssätt kring projektledning och en förmåga att förstå och sätta sig in i våra utmaningar.”

Ida Stefansson
Marknadschef, GPA

Vill du veta mer om det här projektet?

Kontakta oss så berättar vi mer.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.