Kreativt innehåll till smarrig kund

Om företaget

Ferrero äger flera stora varumärken som får smaklökarna att sjunga. Inte minst Kinder. 2019 fick Mild det första content-uppdraget för Kinder och sedan dess har samarbetet rullat på. I dagsläget ansvarar vi för innehåll på webbplatserna kinder.se, kinder.dk och kinder.fi samt kampanjer på sociala medier.


Kund

Kinder

Bransch

Livsmedelsindustrin

Tjänster

Content, Social media, Tekniskt bollplank, UX, Webbdesign

Uppdraget

Tillsammans med kunden tar vi fram kreativt innehåll för produktsläpp, högtidskampanjer, smarriga recept och mycket mer. Projektet har vuxit från att handla om att endast sköta uppdateringar på sajten och skapa innehåll till den, till att nu även handla om att skapa kampanjer och kreativt innehåll till sociala medier (Instagram, Facebook och Youtube). Något man måste tänka på när man tar fram innehåll till sociala medier är att man har väldigt kort tid på sig att fånga uppmärksamhet hos användaren. Innehåll till sociala medier är därför ofta väldigt tidsspecifikt vilket ställer helt andra krav än innehåll till webben.

”Det är alltid kul att jobba med kunder där det bara är fantasin sätter gränserna. Att det är ett så pass härligt varumärke, som många av oss vuxit upp med, skadar inte heller. Vi jobbar väldigt nära Kinders brand manager, vi har verkligen fått en fin kontakt. Det känns alltid kul när kunder har förtroende för oss och när projekt växer över tid!”

Jacob
Produktionsledare, Mild

Blev du nyfiken på projektet och vill veta mer?

Tveka inte på att kontakta oss så berättar vi mer!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.