Webbutveckling med framåtanda

Om företaget och uppdraget

Med sina 1362 fastigheter runt om i Europa är Balder ett självklart fastighetsbolag inte bara i Sverige, utan även i Danmark, Finland, Norge, Tyskland och Storbritannien. Balder både bygger och förvaltar allt från hyres- och bostadsrätter till kommersiella lokaler och hotell. I vårt uppdrag hos Balder har fokus från start legat på webbutveckling och att stärka deras digitala närvaro.


Kund

Balder

Bransch

Fastighetsbranschen

Tjänster

Integration med affärssystem, Konverteringsoptimering, SEO, Utveckling

Om projektet

Vårt uppdrag är att utveckla Balder genom att jobba löpande med underhåll, vidareutveckling, förbättringsåtgärder och SEO-arbete på deras tre siter: balder.se, mitt.balder.se och nyproduktion.balder.se. Vi har även hjälpt dem att byta CRM-system, från Vitec till Dynamics. Från början låg fokus nästan enbart på support, men vårt uppdrag har nu förvandlats till ett projekt med högre växlar där vi jobbar mer proaktivt med fokus framåt. Balder är en kund med höga ambitioner som inte bara ställer höga krav på sina leverantörer, utan även förstår värdet i att lägga tid på sin digitala närvaro. Något som började som ett ganska litet projekt har nu vuxit och blivit ett allt större, och framförallt, väldigt roligt projekt.

”Det är både roligt och tacksamt att jobba med en kund som inser vikten av digital närvaro och att hålla sig up to date. Balder ligger verkligen i framkant när det gäller att satsa. Det har varit ett fantastiskt samarbete från start!”

Julia
Kundansvarig, Mild

Vill du veta mer om det här projektet?

Kontakta oss så berättar vi mer.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.