Höstkrönika

Andra halvan av 2017 var vår brådaste tid hittills.

Mild Medias höstkrönika 2017

En kombination av nya, stora kunder, omfattande projekt, nyanställningar, GDPR och flytt bidrog till en frenetisk aktivitet på samtliga av våra kontor. Kaffet gick åt, syret också, och konferensrummen användes flitigt.

Under sensommaren 2017 flyttade vårt Stockholmskontor från Odengatan till The Park på Hälsingegatan 49. Vi anställde också fyra nya medarbetare, två till vårt kontor i Göteborg och två till vårt kontor i Malmö, just i tid för ett av våra mer utmanande projekt: bygget av nya Jämställdhetsmyndighetens webbplats, lanserad strax efter årsskiftet.

Med hösten kom den fantastiskt glädjande nyheten att Mild Media utnämnts till superföretag av Veckans Affärer, något vi känner oss oerhört stolta över. För att kvala in i detta sällskap krävs att bolaget fyra år i rad klarar högt ställda krav på tillväxt, lönsamhet och avkastning på kapital.
Vi nåddes också av uppdateringar om GDPR (General Data Protection Regulation), EU:s nya dataskyddsförordning, och detta satte igång ett omfattande förarbete hos oss. I skrivande stund hjälper vi våra kunder med anpassningen av deras webbplatser inför 25 maj 2018, då den nya lagen börjar tillämpas.

Utöver Jämställdhetsmyndigheten har vi under hösten suttit i projekt med kunder som Däckteam, Canal Digital och Triumf Glass, och projekten varierar. Vi har bland annat jobbat fram strategier för SEO och sociala medier, nya grafiska identiteter, kampanjsidor och integrerade e-handlar.

Som varje år avslutades 2017 med en Vintermildiad, denna gång i Stockholm. Mildianerna samlades för att klå varandra i curling, pingis, quiz och andra sedvanliga tävlingsmoment, för att sedan avsluta kvällen med Lotta Lundgren och Erik Haags show “Alla kan äta julbord”. Med januari kom löften om att dra ner på socker och rökning samt utveckla en framgångsrik app, och vi jobbar vidare, något fler än förra året och fler ska vi bli.

Till vårt Stockholmskontor söker vi nya mildianer, bland annat en SEO-specialist och en webbdesigner. Kika under JOBB/PRAKTIK för mer information eller kontakta Christian Olausson på 0703 – 68 09 73 alternativt christian.olausson@mildmedia.se.