Mild firar 10 år med resa!

På Hacienda de Madronal 1 i Marbella ligger en vacker, spansk villa med rum för oss alla - här firade Mild Media av sitt 10-årsjubileum!

Mild Media firar 10 år med resa!

De senaste åren har vi på Mild Media, förutom att knyta många nya kunder till vår byrå, expanderat snabbt och anställt en gedigen skara nya kompetenser. Förutom att fira vårt 10-årsjubileum ville vi också ta tillfället i akt och teambuilda på hög nivå, låta varje avdelning och person lära känna varandra och på så sätt gynna det dagliga arbetet. Förutom gruppstärkande aktiviteter, som beach buggys, karaoke och dödsföraktande rafting, samt en något nostalgisk dragning av Mild Medias historia från småskalig början år 2008 till dagens rikstäckande verksamhet, innefattade vår jubileumsresa en hel del workshops.

Vi diskuterade hur vi kan leverera än bättre än vi gör idag, effektivisera vårt jobb och samtidigt förenkla det. Därtill pratade vi visioner – var Mild Media ska vara om nästa tio år och hur vi kommer dit, i vilka städer nya kontor skulle lämpa sig och när vi ska uppnå målet att bli klimatneutrala. Vi vill även jobba med socialt ansvar, så kallat CSR, och kom upp med många fina idéer på hur.

Vår resa var mycket givande! Gång på gång påmindes vi om byråns goda företagsklimat och att vi alla är bidragande orsaker till detta: det höga taket, den kreativa atmosfären, de goda samtalen. Vi känner en gemensam stolthet över vad Mild Media är och ska bli, och vill rikta ett stort tack till alla våra fantastiska kunder och medarbetare!

Nu tar vi oss an nästa 10 år!