Välkommen till vårt uppdaterade varumärke - Mild

Ny profil, medarbetare och VD.

Välkommen till vårt uppdaterade varumärke - Mild

Mild Media växer – Mild 2020 är ett annat bolag än när vi startade 2008. Vi är idag runt 35 medarbetare på våra kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö, och vi arbetar tillsammans med både stora, välkända varumärken och små aktörer som varit med oss sen tidigt på resan. Utöver detta har vi numera också en allt vassare spets samt en större bredd i det vi gör. Ett exempel är vårt senaste tillskott Malick Jarboh, som närmast kommer från Google och ska fokusera enbart på Google Ads åt våra kunder.

Något vi kände inte följde samma utveckling som bolaget var vårt eget varumärke och profilering. Internt har vi skämtat om skomakarens barn, då vi sitter med denna typ av arbete tillsammans med våra kunder dagligen. Vårt egna varumärke har alltså blivit något åsidosatt och det var nu dags för en förändring.

Med detta sagt vill vi presentera vår egen uppdaterade profil. Webbplatsen du befinner dig på är en del av detta resultat. Ambitionen med uppdateringen har varit att återspegla bolaget som det ser ut idag. De första åren låg vårt fokus främst på utveckling och teknik medan vi idag sitter lika mycket med innehåll, design, kommunikation, kreativa kampanjer och digital marknadsföring. Vi plockar även bort ”Media” från namnet för att ge ännu mer fokus på Mild, ett ord som speglar både vårt arbete och våra medarbetare på ett bra sätt. Vi ska dock inte bli långrandiga och tråka ut er med en uppsats kring processen som lett fram till detta. Istället nöjer vi oss kort och gott med att informera om att det här är vår nya profil som du kommer möta i de kanaler där vi är aktiva. 

Jag som skriver dessa rader heter Christian Olausson och är ny VD på bolaget. Jag är även en av delägarna och har varit med på skutan sen 2010. Under åren har jag haft flertalet roller på bolaget, senast som ansvarig för nyförsäljning. På Mild ligger dock inte fokuset på VD:n utan på alla fantastiska medarbetare och kunder, så jag nöjer mig med dessa tre meningar för att presentera mig själv och det faktum att jag är ny i VD-rollen.

Ta hand om er och ha en riktigt fin avslutning på året, med allt vad det innebär.

Christian Olausson, VD på Mild