Vinter-Mildiaden 2019

Årets Vinter-Mildiad blev en livlig succé! Invigning av nya Göteborgskontoret, glöggmingel, tävlingar, libanesisk buffé och mycket mer.

Vinter-Mildiaden 2019

På förekommen anledning ägde årets Vinter-Mildiad rum på det nya Göteborgskontoret. Uppslutningen var ett rekord – nästan alla på företaget kunde närvara, både från Stockholm, Malmö och staden i fråga. Klockan 15:00 samlades vi till ett glöggmingel med diverse kakor och bakelser – Göteborgs-mildianerna hade varit flitiga och bakat. Efter fikat slöt vi upp i de lag vi blivit tilldelade och årets Vinter-Mildiad gick av stapeln.

Tävlingsmomenten var av det mer kontorsanpassade slaget, exempelvis Lagt kort ligger och den ökända, ödesdigra Viskleken – ett kompetensprov när det gäller informationskedjor. Dessvärre gick denna gren sådär för laget Nykomlingarna, bestående av de mildianer som är just nyast, men det gjorde inget. Laget kammade ändå hem en jordskredsseger. Sen utlystes en mer inofficiell tävling i beerpong mellan kontoren där malmöiterna fick visa sina pingis-skills.

När Vinter-Mildiaden avklarats anlände en välkomponerad, vegetarisk, libanesisk buffé med vinbladsdolmar och hummus i drivor. Helt i linje med Mild Medias nya miljöpolicy. Middagen avrundades med glass i stora lass, därefter invigdes Göteborgskontorets bardisk och Mild Media-drinken, hopkomponerad av en av Mild Medias ägare, Albin Nystedt. Det blev även några gästspel i baren, bland annat av kundansvarige Alexander Eriksson som mixade ihop norra europas konstigaste drinkar, lika uppskattade som ratade.

Kvällens festligheter flyttades vidare till det närbelägna karaokeställets största rum – vi fick alla plats! Här levererade en av våra produktionsledare, Johan Svensson, ett solo av rang för att bryta isen. Sen blev det kö till mikrofonerna. Detta resulterade i ett blandat solo- och allsångsmedley med hälften skönsång och hälften bröl.

Stockholmskontoret sjöng solidariskt tillsammans Stockholm i mitt hjärta och affärschefen Max Danielsson bjöd på inlevelse i Backstreet Boys Show Me The Meaning Of Being Lonely. En låt som gick hem hos alla var (som väntat) Don’t stop me now av Queen.

Allt eftersom kvällen närmade sig natt troppade flera mildianer av och linkade hem eller tillbaka till sina hotellrum. Ändå var vi oväntat många som gjorde dansgolvet osäkert på Pustervik till tonerna av Eurodisco, 80-talspoprock och Håkan Hellström.

Med detta vill vi tacka alla våra medarbetare för riktigt starka insatser under det gångna året och ett helt fantastiskt 2019!