Vintermildiaden 2018

Som traditionen bjuder hölls årets Vintermildiad i decembers början. Flytande julbord, lagtävlingar, tapas, karaoke - en dag vi sent ska glömma!

Vintermildiaden 2018

Tidigare i Mild Medias historia var en årlig mildiad kutym. Den ägde rum innan alla försvann iväg till sina semestrar, men allt eftersom vi växte upptäcktes behovet av att träffas ännu en gång under dessa former – enter Vintermildiaden, förlagd just innan alla försvinner in i julstress, släktbesök och alldeles för mycket mat. Mildiaderna går i regel ut på att samla alla på firman till en dag av god mat, fantastiskt umgänge och mer eller mindre seriösa tävlingar. Nytt för i år var att även mildianernas respektive fick följa med på denna unika upplevelse!

Vi möttes upp för julbord på M/S St Erik, en vackert åldrad skorv från 1881 som tog oss på tur i Göteborgs skärgård. Efter en närmast magisk lunch förflyttade vi oss till Mölndal och ett Fångarna på fortet-liknande koncept vid namn Prison Island. Uppdelade i lag om fyra personer klättrade vi i omöjliga vinklar, löste kluriga tankenötter och kastade bollar, något som gav träningsvärk i ett par dagar efteråt men som för stunden var oväntat roligt.

Senare på kvällen vankades stormiddag i form av tapas, långbord och tal. Därefter tog vi oss till fots, glada i hågen, till dagens sista höjdpunkt: karaoken. Kvällen avslutades med ”The Show Must Go On”, Queen, sedan tappade de flesta av oss rösten.

Med detta önskar vi våra medarbetare en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!