En innovativ webbplats med SEO-optimering som ger resultat

Om företaget och uppdraget

Hudikhus är en framstående hustillverkare som grundades 1961. Deras specialistkunskaper inom tillverkning och försäljning av fritidshus och fjällstugor gör dem till en ledande aktör på marknaden idag. Med sitt huvudkontor i Hudiksvall har företaget byggt upp en omfattande varumärkeskännedom med fokus på hög kvalitet och kundanpassade lösningar.

Hudikhus strävar efter att erbjuda sina kunder sitt nya drömhus som är en perfekt kombination av funktionalitet, estetik och hållbarhet. Något som också skulle genomsyra den nya webbplatsen. 


Kund

Hudikhus

Bransch

Husleverantör

Tjänster

SEO, Utveckling, UX, Webbplats

Utmaningen

Mild och Hudikhus startade upp projektet i november 2023.

Utmaningarna i projektet var främst att förbättra den nuvarande sidstrukturen, eliminera begränsningarna som fanns i det tidigare CMS-verktyget samt stort fokus på att öka webbplatsens konverteringar.

Kunden förväntade sig även en modern webbplats varifrån besökaren tar med sig ett bestående känslointryck.

Lösningen

För att möta utmaningarna och förväntningarna i projektet inkluderade Mild ett grundligt arbete innefattande framtagning av ny sidstruktur, design, utveckling och slutlansering av webbplatsen. Vi la även stor vikt vid att skapa en mer intuitiv navigationsstruktur, förbättra sidinnehållet och implementera strategiska SEO-åtgärder utifrån de önskemål som fanns från Hudikhus sida.
Under designfasen fanns det också ett tydligt fokus på användarupplevelsen (UX) och samtidigt ta fram fler konverteringspunkter för att göra det enklare att fånga in nya potentiella kunder tidigare i köpresan.  

Resultatet

Efter en lyckad leverans av den nya webbplatsen fortlöper vårt samarbete innefattande hosting och förvaltning efter lansering.

Samarbetet har varit mycket positivt och fungerat bra hela vägen. Vi har haft en öppen kommunikation och ett nära samarbete, vilket har resulterat i en framgångsrik lansering av Hudikhus nya webbplats.

Detta projekt har varit ett utmärkt exempel på hur vi kan ta itu med utmaningar och leverera resultat som överträffar kundens förväntningar. Vi ser fram emot att fortsätta vårt samarbete med Hudikhus framöver.

”Vi ville skapa en modern plattform som förmedlar drömmen om ett fritidshus eller en fjällstuga, och en struktur som gör det möjligt för oss att hjälpa vår kund ännu bättre under deras resa till förverkligad husdröm. Med både lyhördhet och professionalism var teamet på Mild precis de experter vi behövde.”

Robert Edlund
Marknadsansvarig, Hudikhus

Vill du veta mer om det här projektet?

Kontakta oss gärna så berättar vi mer och svarar på dina frågor.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.