Ett expansivt nav för innovatörer som vill verka i härliga miljöer - så blev Uni3s nya webbplats

Om verksamheten och uppdraget

På Lindholmen i Göteborg hittar vi campus Uni3 - en inspirerande miljö för innovativa entreprenörer. Uni3 erbjuder allt från kontorsplatser till konferensrum, hotell och restauranger. Genom att kombinera kinesisk kultur med skandinavisk design skapas en miljö där minsta detalj är genomtänkt. Kronan på verket är ett atrium som med sitt stora ljusinsläpp blir en perfekt plats för möten och events. Med en hög servicenivå och härliga lokaler kan kreativitet blomstra! 

Tillsammans med Mild skapades en ny webbplats till Uni3. Projektet omfattade förstudie, design, projektledning, utveckling, integration, SEO- och contentarbete.


Kund

Uni3 by Geely

Bransch

Fastighetsutveckling

Tjänster

SEO, Utveckling, Webbdesign

Utmaning

Vi påbörjade arbetet med den nya webbplatsen i juni 2023. På önskelistan från Uni3 fanns bland annat fokus på hög användarvänlighet och ett behov av att flera användare smidigt skulle kunna administrera och uppdatera sajten. På grund av en en tight tidsplan var projektet stundtals utmanande, men tack vare ett gott samarbete lyckades vi tillsammans ro det i land. 

Lösningen

Vi samlade våra starkaste resurser inom design, SEO, content och webbutveckling. Teamet arbetade intensivt och resultatinriktat för att skapa en webbplats som fullt ut mötte Uni3:s förväntningar.

Resultat

Genom att kombinera vår kompetens med kundens insikter om verksamheten lyckades vi leverera en helt ny webbplats åt Uni3 inom den planerade tidsramen. 

Både Mild och Uni3 är väldigt nöjda med resultatet!

Mild vann upphandlingen när vi sökte en leverantör för vår nya hemsida. Vi är väldigt glada för samarbetet med Mild och projektteamet som ledde arbetet. Tydliga strukturer och processer, hög professionalism och väldigt trevligt bemötande under hela projektet. Vi vill tacka Mild för ett bra och givande projekt!

Martin Renström
Brand Manager, Uni3 by Geely

Nyfiken på det här projektet?

Kontakta oss så berättar vi mer.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.