Hyr en IT-konsult

Våra IT-konsulter inom webbutveckling och digital marknadsföring bär med sig vårt långsiktiga tänk i allt vi gör som byrå.

Våra IT-konsulter inom webbutveckling och digital marknadsföring

Våra IT-konsulter inom webbutveckling och digital marknadsföring bär med sig vårt långsiktiga tänk i allt vi gör som byrå. De fyller luckorna ni har hos er idag med sin erfarenhet, kompetens och iterativa arbetssätt, samtidigt som de bidrar med samma känsla av gemenskap och kraft som vi värnar om internt. Vårt mål är att ni ska lyckas, med gott resultat, som om vi vore kollegor. 

Våra IT-konsulter fungerar som medarbetare, projektledare, strategiska rådgivare eller bollplank. De finns inom alla våra områden och kommer med flexibla avtal, antingen på heltid, deltid eller för löpande utvecklingsprojekt. 

Så hyr du en av våra IT-konsulter

Om du vill stärka upp ditt team med en SEO-konsult, en CRM-konsult eller kanske en Google Ads-konsult är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Flera av våra anställda jobbar idag som någon typ av IT-konsult hos olika företag, till exempel om en nuvarande resurs ska sluta och den platsen behöver fyllas upp, eller om det uppstår ett behov av två heltidsresurser under två månader. Våra konsulter jobbar hos er eller via länk från något av våra kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. 

En av många fördelar med att ta in kompetens från oss är att vi som exempel kan hyra ut tre IT-konsulter på en tjänst som motsvarar en heltidsresurs. På så sätt får du mer kompetens än genom att anställa en person. Om vi därtill kombinerar den kunskap ni har om er verksamhet med våra IT-konsulters kunskap om exempelvis webbutveckling, digital marknadsföring och UX-design, är prognosen för ett lyckat projekt mycket god.

Vill ni veta mer om hur vi kan hjälpa er?

Kontakta oss, så tittar vi tillsammans på en passande lösning.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Våra IT-konsulter finns inom dessa områden

Det finns många olika typer av IT-konsulter inom flera områden, både rent tekniska och med mer mjuka, kreativa uttryck. Många gånger vill företag utveckla sin webbplats, andra gånger är det en kommunikationsplattform som behöver jobbas fram där designers och copywriters ingår. 

Vi hyr ut kompetens för engångsinsatser eller löpande uppdrag, inhouse eller remote, inom 

  • SEO
  • SEM
  • Content Marketing
  • UX Design
  • Webbutveckling (PHP, JavaScript, Joomla, React, Dupral, Laravel, WordPress, WooCommerce, Prestashop, Magento, Shopify)
  • Hosting och förvaltning
  • Hubspot

Affärsupplägg för våra IT-konsulter


Vi har nämnt några av våra affärsupplägg tidigare: möjligheten att välja ”anställningsform”, en bestämd tid eller som ett rullande projekt. Vid behov kan vi ersätta en av våra IT-konsulter med en annan, vilket gör vår konsultverksamhet stabil och tillförlitlig. Våra konsulter har en stor backoffice-funktion och opererar med hela Mild bakom sig – både det egna teamet på Mild och övriga avdelningar, då vi samarbetar både vågrätt och lodrätt inom vår verksamhet. Den kompetens som varje konsult hos oss kan bidra med är också väldokumenterad, med goda referenser.