SEO-byrå i Göteborg

Vill du få fler kunder från organiskt sök? Vi är en etablerad SEO-byrå i Göteborg med 15+ års erfarenhet av sökmotoroptimering. Kontakta oss, så hjälper vi dig ta fram en skräddarsydd strategi anpassat efter dina behov.

Några av våra kunder

På rätt plats, vid rätt tid, framför rätt människor

SEO är en av väldigt få marknadsföringskanaler där företag ges möjligheten att synas på rätt plats, vid rätt tillfälle, framför människor som aktivt söker efter det du har att erbjuda.

Detta är också anledningen till sökmotoroptimering (tillsammans med Google Ads) är en av de digitala kanaler som mest effektivt konverterar okända webbplatsbesökare till betalande kunder.

Sökmotoroptimering är även hörnstenen i en effektiv digital marknadsföringsstrategi. Google ställer höga krav på dagens webbplatser och för att kunna ranka för relevanta sökord krävs genomarbetat, kvalitetssäkrat innehåll, länkar från auktoritativa webbplatser samt en god generell prestanda i form av responsiv design, snabba laddningstider och enkel navigering. Detta har en stor positiv inverkan även på andra digitala kanaler man arbetar med.

 • Vi hjälper dig synas framför rätt människor, vid exakt rätt tillfälle
 • SEO är en av de högst konverterande digitala kanalerna
 • Sökmotoroptimering utgör ryggraden i framgångsrika digitala strategier

Vad våra kunder säger

 

På vilket sätt kan Mild stötta ert marknadsteam?

Vi ställde frågan till en av våra kunder, se svaret i videon.

Våra priser och upplägg

Alla de tjänster du behöver samlade i tydliga paket, till ett fast pris varje månad. Vi vill vara så transparenta som det bara går, därför ser du precis vad som ingår i våra olika paket och vad du kan förvänta dig varje månad.

 • Fast pris varje månad – inga oväntade kostnader
 • Anpassa paket utefter budget och ambitionsnivå
 • Lägg till fler tjänster efterhand
 • Rätt insatser med högsta möjliga kvalitet från specialister inom området

Paketen går självklart att kombinera med varandra beroende på behov av tjänster.

Vill ni synas lokalt i Göteborg?

Som SEO-byrå i Göteborg vet vi att nyckeln till att sticka ut grundar sig i en genomarbetad lokal SEO-strategi, som maximerar din synlighet när köpintresserade göteborgare söker efter det du har att erbjuda.

Lokal SEO konverterar också bättre än nationell SEO. Det beror på att du riktar in dig mot människor som kommit längre i kundresan – de vet vad de vill och att de vill köpa det från ett företag i just Göteborg.

Vi vet även av erfarenhet att Göteborgsbaserade företag föredrar att sammanarbeta med en lokal webbyrå i Göteborg. Ni hittar vårt kontor på Stigbergsliden 7 i Majorna och är alltid välkomna hit på möten, workshops eller bara en kopp kaffe.

Guide – lär dig mer om SEO

Har du koll på vilka första konkreta steg du behöver ta för att sökmotoroptimera innehållet på din webbplats eller e-handel? Vi har satt ihop en guide med tillhörande checklistor som du kan följa steg-för-steg för att enkelt komma igång med arbetet.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Så här arbetar vi med SEO — i fem tydliga steg

En SEO-byrås främsta uppgift är att verka på detaljnivå. Vi arbetar noggrant och metodiskt med att välja rätt sökord och sätta upp en struktur och arbetssätt som ökar er trafik och försäljning.

 • Teknisk- och nulägesanalys 
 • Sökordsanalys
 • On-page optimering
 • Off-page optimering
 • Rapportering och uppföljning

Specialisterna på Mild får i och med partnerskapet med Google också tillgång till utbildningar från Google själva samt regelbundna rapporter om konsumentinsikter. Det hjälper oss att utvecklas snabbare och ligga steget före framtida kunders sökvanor.

 1. Teknisk- och nulägesanalys

Vi börjar med att skapa oss en tydlig uppfattning om kundens webbplats. Vi gör en teknisk SEO-analys för att se var webbplatsen står idag samt vad som behöver göras för att skapa en bra grund att stå på under det kommande arbetet.

Vi tittar även på trafiken webbplatsen drar in samt hur denna beter sig. Tillsammans med kunden diskuterar vi fram specifika mål och viktiga KPI:er.

2. Sökordsanalys

Nästa steg är att analysera sökpotentialen för kundens webbplats och dess tjänster eller produkter. Resultatet av analysen är en strukturerad lista innehållande de mest relevanta och lönsamma sökorden.

Sökordslistan diskuteras och spikas sedan i samråd med kunden. Detta blir grunden för det löpande arbetet i nästkommande steg i processen.

3. On-page optimering

Därefter ser vi över kundens sidstruktur samt det existerande innehållet för att kunna utforma en långsiktig plan och strategi.

Vi hjälper till att utforma kundens webbplats på ett sätt som framförallt är optimerad mot användarna och sökmotorerna.

4. Off-page optimering

Länkar är en av de viktigaste rankingfaktorerna inom SEO. Ett länkarbete syftar till sökmotoroptimering utanför kundens egen webbplats, även kallat ”off-page SEO”.

Externa relevanta länkar som pekar mot din webbplats ger dig ökat förtroende i Googles ögon och är därför en mycket viktig parameter för att ranka högt – speciellt i konkurrensutsatta branscher.

5. Rapportering och uppföljning

På löpande basis följer vi upp resultat från arbetet via videosamtal eller fysiska möten. Kunden får skräddarsydda rapporter med sökordens ranking samt information gällande trafik och konverteringar på webbplatsen.

SEO är ett fortlöpande arbete som går ut på att ständigt finjustera och förbättra webbplatsen baserat på den insamlade datan.

Vi tar er SEO till nästa nivå

Ring, boka ett telefonmöte eller skriv till oss, så hör vi av oss när
det passar.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Varför ska jag välja Mild?

 • Med mer än 15 års erfarenhet är vi en av Sveriges ledande SEO-byråer i Göteborg
 • Vi förstår helheten kring sökmotoroptimering och affärsnyttan den ska tjäna i form av varumärkeskännedom och försäljning
 • Vi arbetar med allt ifrån lokala aktörer till multinationella börsbolag
 • Vi har ett tätt och transparent samarbete med våra kunder och följer ständigt upp resultatet på arbetet vi gör
 • Vi har ett erfaret team SEO-specialister som utgår på plats ifrån kontoret i Majorna

Vad våra kunder säger

Vanliga frågor och svar

Våra kontor

Vill du veta mer om vad vi kan göra för dig?

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.