HubSpot CRM

HubSpot hjälper dig att bearbeta leads, öka försäljningen och värna om dina kundrelationer. Du kan komma igång helt kostnadsfritt – men för att få ut det mesta av HubSpot CRM erbjuder vi er en skräddarsydd version. Anpassad efter ditt företags utmaningar och mål.

Några av våra kunder

Testa världens främsta CRM

Har du utspridda och ostrukturerade försäljnings-, marknadsförings- och kundserviceteam? 

Med HubSpot CRM hanterar du försäljningsprocesser och förbättrar kundrelationerna. Plattformen ger användarna en översikt av alla kundinteraktioner och samlar insatser från försäljning, marknadsföring och kundservice under ett gemensamt tak. Ett bättre samarbete och ökad transparens i teamen ökar med stor sannolikhet er försäljning.

I gratisversionen av HubSpot CRM ingår:

  • Begränsat antal användare
  • Begränsat antal kontakter, affärsmöjligheter och företagsprofiler
  • Enklare e-postintegration
  • Deal- och pipelinehantering
  • Inbyggda rapporter
  • Live chat och chat flows
  • Team-e-post
  • Ticketing för kundtjänst

Partnerships

HubSpot App Partner-märke

Hur fungerar HubSpot CRM?

HubSpots olika hubbar bildar tillsammans en komplett CRM-plattform. I CRM-plattformen hanterar du företagets marknadsföring, säljprocess och kundserviceärenden. De olika hubbarna samlar in data från olika kanaler. Eftersom dessa är integrerade är det lätt att få en helhetsbild och snabbt fatta beslut där det behövs. Som HubSpot-byrå hjälper vi självklart våra kunder med detta.

Stäng fler affärer med mindre ansträngning

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Ett verktyg för alla era avdelningar

HubSpots CRM-plattform är en skalbar lösning som passar alla – lokala enmansföretag som stora internationella bolag. Det är ett centralt nav för alla medarbetare som behöver tillgång till kunddata. Oavsett om det är marknadsförare, säljare, ekonomer, produktionsledning eller kundservicepersonal. HubSpot CRM är utformat för att enkelt skalas upp eller ner och har en mängd anpassningsmöjligheter för att passa olika företags behov. HubSpot CRM ger dig de verktyg du behöver för att skapa bättre kundrelationer och öka försäljningen.

Vi hjälper er komma igång med HubSpot CRM

Onboarding-processen för HubSpot CRM är både snabb och smidig. När du tecknar ett avtal med oss, bokar vi in ett uppstartsmöte där vi går igenom dina behov och önskemål. Baserat på detta skapar vi en anpassad onboarding-plan för dig och en tidslinje för implementeringen.

Vi tar hand om allt från att importera befintliga kunddata till att sätta upp anpassade rapporter och dashboards. Med vår expertis och support kan du vara säker på att onboarding-processen kommer att vara smärtfri och snabb, så att du kan börja dra nytta av HubSpot CRM så snabbt som möjligt.

Implementeringen tar vanligtvis bara några dagar. Beroende på hur omfattande verktyg ni önskar, kan det ta olika lång tid innan allt är på sin plats – från veckor till månader.

Vad våra kunder säger

Varför ska jag välja Mild?

Genom att samarbeta med Mild som HubSpot-certifierade byrå, försäkrar du dig om att få ut exakt det ni som företag behöver av en CRM-plattform. Vi implementerar en skräddarsydd CRM-lösning utifrån era specifika behov och ser till att ni snabbt kommer igång med verktyget. Självklart vägleder vi er genom hela processen.

Vårt erfarna team av digitala strateger sitter på våra kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö och kommer bjuda er på de bästa tipsen och strategierna för att ni ska få ut det mesta av HubSpot CRM. Oavsett om ni behöver hjälp med marknadsföring, sälj eller kundtjänst, kan vi skapa en lösning som passar just era behov.

Vanliga frågor och svar