HubSpot Inbound Marketing

Med HubSpot Inbound Marketing skapar du värdefullt innehåll och bygger starka kundrelationer. Vårt team av specialister på Mild hjälper dig att komma igång med denna process – genom att vägleda dig genom både implementering och strategi, för att få ut så mycket som möjligt av HubSpots potential.

Några av våra kunder

Låt kunderna komma till dig

Med HubSpot Inbound Marketing lockar du till dig kunder genom värdefullt innehåll. Eftersom innehållet är anpassat efter målgruppens behov och intressen, är det i kontrast till traditionell marknadsföring, ofta mycket uppskattat av mottagaren. Inbound Marketing bygger långsiktiga relationer och gör att kunderna kommer till dig, istället för att du behöver jaga dem.

HubSpots olika hubbar erbjuder verktyg och funktioner som hjälper till att förbättra och effektivisera er Inbound Marketing-strategi. Vi hjälper dig att komma igång och arbeta med Inbound Marketing via HubSpot, tillsammans så sätter vi en plan som passar och där hubbarna samverkar på bästa sätt. 

Vad våra kunder säger

Flywheel-metodiken: Attrahera, engagera och glädja

HubSpots Inbound Marketing-tjänst är ett värdefullt verktyg att bygga och underhålla starka kundrelationer i. Genom att tillämpa Flywheel-metoden attrahera, engagera och glädja, hjälper vi ditt företag att dra till sig rätt målgrupp.  Även att presentera lösningar som svarar mot målgruppens behov och ge dem bästa möjliga upplevelsen. Med HubSpot Inbound Marketing blir din marknadsföring mycket mer än just det – du får en samlingsplats för att bygga viktiga kundrelationer.

Vi hjälper dig bygga långsiktiga kundrelationer

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

HubSpot Inbound Marketing-strategier

Genom att attrahera, engagera och glädja dina kunder når du dem på bästa sätt. Med dessa olika HubSpot Inbound Marketing-strategier skapar du värdefullt innehåll som också är optimerat för rätt ändamål.

Attrahera

HubSpot Inbound Marketing hjälper dig att attrahera din målgrupp genom att skapa värdefullt innehåll. Exempelvis utbildande bloggartiklar och how-to-videor som besvarar frågor och minimerar missförstånd. Med hjälp av en grundlig SEO-strategi blir ditt innehåll organiskt synligt på sökmotorer, vilket hjälper din målgrupp att hitta dig när de aktivt söker efter lösningar som du sitter på.

Engagera

Engagera din publik med HubSpot Inbound Marketing, genom att bygga långsiktiga relationer. Hantera leads och kunder på ett personligt sätt, skapa och automatisera skräddarsydda e-postkampanjer och interagera med dina följare på sociala medier. Fokusera på att sälja lösningar snarare än produkter för att garantera fördelaktiga affärer.

Glädja

Säkerställ att kunderna är nöjda och får det de vill ha. Använd chatbots och undersökningar för att ge det lilla extra, fråga efter feedback för att ständigt förbättra kundupplevelsen. Med hjälp av dessa verktyg i HubSpot inbound Marketing hjälper och guidar du dina kunder och förbättrar kontinuerligt er tjänst.

Partnerships

HubSpot App Partner-märke

Vi hjälper er komma igång med inbound marketing

Som HubSpot inbound marketing-byrå ger vi dig en omfattande onboarding av alla delar i HubSpot. Processen inleds med en analys av ditt företags behov och mål. Självklart skräddarsyr vi en inbound marketing-strategi för just dina behov.

Därefter fortsätter vi med teknisk implementation och webbplatsintegration. Vi jobbar här utifrån liknande projekt inom design, sökmotoroptimering och SEM för att säkerställa att din HubSpot-lösning blir precis vad du är ute efter.

Innan ni tar över verktyget helt och hållet, utbildar vi ditt team i alla delar av HubSpot inbound marketing så att allt känns glasklart från er sida. Det sista steget innebär uppföljning och stöd – vi ser helt enkelt till att ni har fått en så bra upplevelse som möjligt.

Varför ska jag välja Mild?

Samarbeta med en HubSpot-certifierad byrå som hjälper er att komma igång med en genomtänkt inbound marketing-strategi.

  • Med mer än 12 års erfarenhet är vi en av Sveriges ledande digitala byråer.
  • Vi är certifierade HubSpot Partners.
  • Vi använder själva HubSpot och har gjort under flera år.
  • Vi hjälper er med implementeringen så att ni får ut så mycket som möjligt av verktyget.
  • Vårt erfarna team av digitala strateger är utplacerade på våra tre kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Vanliga frågor och svar