Vi är experter på UX / Design

Design är inte enbart en fråga om utseende utan minst lika mycket om funktion.

Bra design är funktionell

Design är i mångt och mycket en fråga om visuell identitet, kommunikation samt struktur och användarvänlighet. Vår design ska bidra till moderna och visuellt attraktiva webblösningar där besökaren trivs och känner sig hemma.

Det ska vara lätt att hitta

En snygg webbdesign kan säga mer än tusen ord. I varje projekt strävar vi efter att skapa moderna lösningar som inte bara ser bra ut men även fungerar så som besökare förväntar sig och vill att de ska fungera. Design och användarvänlighet är ett viktigt område för oss eftersom dessa delar kan vara pricken över i som gör att våra kunder kan nå sina mål.

Vi har säkerligen alla surfat in på en webbplats som vi snabbt lämnade på grund av att vi inte tyckte om det vi såg, eller kanske främst för att vi inte hittade det vi letade efter. Designen vi gör går alltid hand i hand med användarvänligheten just för att göra besöket så pass smidigt och behagligt som möjligt för besökaren.

Färg, form och bild

När vi designar webblösningar tar vi alltid hänsyn till de grafiska profiler som finns tillgängliga och ser till att inte endast följa dessa utan i många fall även anpassa dem för webben. Våra kunders profiler har ofta fokus på tryckt material i, men då webben fungerar lite annorlunda är det viktigt att inte blint följa uppsatta riktlinjer utan även hjälpa våra kunder på traven så att de också förstår vad som bör ändras och anpassas för att den nya webblösningen skall fungera och se så bra ut som möjligt.

Förutom den grafiska delen har vi även kompetens inom fotografi, vi hjälper till att hitta ett passande bildspråk och åker många gånger ut till våra kunder för att fotografera i deras verkliga miljöer.