HubSpot CMS

Med CMS Hub bygger du och hanterar din webbplats. Med ett lättsamt gränssnitt skapar, redigerar och publicerar du innehåll. Vi på Mild är kunniga även inom CMS-plattformar som Wordpress, Laravel, Drupal och Shopify. Därför kan vi lova att vi genom HubSpot CMS Hub kommer guida dig och ditt företag dit ni önskar.

Några av våra kunder

Så bygger och hanterar du din webbplats – i HubSpot CMS Hub

I CMS Hub bygger du och hanterar din webbplats. Den kostnadsfria versionen fungerar för mindre webbplatser, medan betalda versioner erbjuder mer utrymme och fler funktioner. Jämfört med andra stora aktörer på marknaden som WordPress, Wix och Squarespace, står HubSpot CMS Hub sig stark och mycket omtyckt. CMS Hub erbjuder dig en robust plattform med avancerade funktioner. Helt enkelt för dig som vill ha fullständig kontroll över din webbplats.

 Nyckelfunktioner i CMS Hub

  • Drag-and-drop-redigering: Gränssnittet som tillåter dig att enkelt skapa och redigera sidor med hjälp av drag-and-drop-funktioner.
  • Personalisering: I CMS Hub skapar du en anpassad upplevelse för dina besökare. Genom att erbjuda dynamiskt innehåll, segmentering och anpassade formulär.
  • SEO-verktyg: Verktyget innehåller kraftfulla SEO-verktyg för att hjälpa dig att optimera dina sidor för sökmotorer.
  • Responsiv design: Med responsiv design skapar du webbplatser som fungerar på alla enheter och skärmstorlekar.
  • Integrationsmöjligheter: Denna Hub integreras enkelt med andra HubSpot-produkter som Marketing Hub och Sales Hub. Genom denna integrering får du ett komplett paket för din digitala marknadsföring.
  • Säkerhet: CMS Hub har inbyggd säkerhet och följer de senaste säkerhetsstandarderna för att skydda företagets data.

Partnerships

HubSpot App Partner-märke
HubSpot App Partner Program-märke

Ett CMS för marknadsförare och utvecklare

HubSpot CMS Hub är för hela företaget: marknadsförare, utvecklare och IT-teamet. Med drag-and-drop-funktioner i gränssnittets design och kraftfulla verktyg för personalisering och SEO – kan du och dina kollegor enkelt skapa och redigera innehåll. Utvecklare har exempelvis fullständig frihet att skapa anpassade funktioner och integrera tredjepartsverktyg. Samtidigt har IT-teamet tillgång till den bästa av säkerhet.

Osäker på om CMS Hub är rätt plattform för er?

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Ett verktyg för alla era avdelningar

Vad våra kunder säger

HubSpot CMS vs WordPress

HubSpot CMS ger dig möjlighet att bygga och underhålla din webbplats. Fördelarna med HubSpot CMS är att systemet förutom drag-and-drop-funktioner, även innehåller avancerade SEO-verktyg. WordPress upplevs av många som ett flexibelt verktyg, men brukar kräva mer teknisk expertis. Därför ska valet mellan HubSpot CMS och WordPress helt baseras på ditt företags specifika behov.

Kan vi migrera vår hemsida till CMS Hub?

Ja, det är möjligt. Det kan däremot vara en stor utmaning att göra själv. Därför är det viktigt att ta hjälp av en erfaren partner vid flytten.

Processen för att migrera en webbplats till HubSpot CMS kan variera. Vanligtvis involverar flytten en kombination av att flytta innehåll, designelement och funktionalitet. Vi på Mild är experter på flera olika CMS-plattformar och hjälper dig gärna att hitta den bästa lösningen för just ditt företag. 

Boosta er hemsida med appar

HubSpot CMS-appar tillåter dig att enkelt integrera tredjepartsapplikationer direkt på din HubSpot-webbplats. Dessa appar kan förbättra webbplatsens funktionalitet och användarupplevelse genom att lägga till nya funktioner som chatt, e-handel och sociala medier. Dessa appar kommer att spara er tid och effektivisera er arbetsprocess.

Fler fördelar med HubSpot CMS

Vi hjälper er komma igång med CMS Hub

Vi erbjuder dig en snabb och enkel onboarding-process för CSM Hub. Uppstartsmötet är alltid steg ett, för att gå igenom era behov och önskemål. Baserat på detta skapar vi en anpassad onboarding-plan och tidslinje för implementeringen.

Vi tar hand om allt från att importera befintliga kunddata till att sätta upp anpassade rapporter och dashboards. Vår expertis och support finns alltid där för dig, för att göra onboarding-processen så smidig som möjligt. Detta tar vanligtvis några dagar, men varierar naturligtvis beroende på vilka verktyg som ska användas. Själva processen kan ta allt från några veckor till månader.

Varför ska jag välja Mild?

Genom att samarbeta med oss som HubSpot-certifierad byrå, får ditt företag ut precis vad ni behöver av CMS Hub. Som en av Sveriges ledande digitala byråer med över 12 års erfarenhet inom digital marknadsföring, hjälper vi er att skapa en skräddarsydd webbplats utifrån era behov. Vårt erfarna team av digitala strateger, designers och utvecklare är placerade på våra tre kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Vanliga frågor och svar

Läs mer om HubSpots olika hubbar

CMS Hub är en del av HubSpots fullständiga CRM-plattform som hjälper företag att växa digitalt. Genom att kombinera CMS Hub med andra HubSpot-verktyg, som exempelvis marknadsförings- och försäljningsverktyg, kan ditt företag uppnå tillväxten ni längtar efter. Varje Hub är kraftfull på egen hand, men tillsammans kompletterar de varandra så att du kan fokusera på annat – att växa företaget.