Ny webbplats med målet att förbättra sin närvaro på webben

Uppdraget

I och med att C & E Gastro Import bytte affärssystem blev dåvarande webbplatsens begränsningar ett problem. De behövde en ny webbplats och webbshop som gick att integrera med affärssystemet och deras produktkatalog, och hade därtill som mål att öka sin närvaro på webben. Deras design skulle ses över och fler funktioner läggas till.


Kund

C & E Gastro Import

Bransch

Livsmedel

Tjänster

Ecommerce, UX, Webbplats

Lösningen

Vi på Mild utvecklade en ny webbplats och webbshop i Magento enligt C & E Gastro Imports önskemål. Utifrån denna plattform kan kunden hantera samtliga webbplatser och webbshopar från en administrationspanel, vilket underlättar deras arbete. Webbplatsen integrerades med affärssystemet Microsoft Dynamics NAV samt PIM-systemet Akeneo, och webbshopen har stöd för flera språk och valutor.

Resultatet

C & E Gastro Imports webbplats har fått en ren helhet med smäcker design och bättre funktioner. Strukturen baseras på tidigare webbplats medan den administrativa delen har lyfts – kunden hanterar sina produkter och uppdateringar avsevärt lättare nu, och informationen blir i sin tur enhetlig gentemot besökarna oavsett marknad. Webbplatsen har även gjorts responsiv med fokus på tillgänglighet och UX.

“C & E Gastro Imports webbplats har varit ett roligt och utmanande bygge. Vi hoppas på fler Magento-kunder framöver!”

Mathias Eklöf
Projektledare, Mild

Vill du veta mer om det här projektet?

Kontakta oss om du har frågor eller vill veta mer om det här projektet.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.