En levande webbplats som andas västkusten

Om företaget och uppdraget

Fortinova förvärvar, utvecklar och förvaltar bostadsfastigheter på några av västra Sveriges mest attraktiva platser att bo på – främst på västkusten. Vårt uppdrag var att ta fram en ny webbplats som skulle matcha dagens behov. En fräschare grund att stå på med bland annat koppling till Cision, en ny FTP-lösning och bättre filtrering av objekten för besökarna. Och inte minst, den nya siten skulle andas västkusten.


Kund

Fortinova

Bransch

Fastighetsbranschen

Tjänster

SEO, Utveckling, UX, Webbplats

Lösningen

Vi tog fram en helt ny design med inspiration av västkusten och byggde upp siten från grunden, inklusive en ny sidstruktur med fler typer av undersidor. För att göra webbplatsen mer användarvänlig för besökarna tog vi fram en ny filtrering på de olika objekt-typerna där man kan filtrera på typ av bostad: hur stor den ska vara, vilka områden man söker i, maxhyra m.m. För att göra det lättare för hyresgästerna tog vi fram en sida på siten som vi kallade ”Hyresgäst hos oss A – Ö”, där de kan hitta svar på alla typer av frågor.

Vi byggde en helt ny FTP-lösning för att få in objekten på siten på ett snyggare och smidigare sätt. Vi tog även fram ett nyhetsrum där dels kunden kan lägga upp nyheter för ett levande flöde, men där även pressreleaser och regulatoriska meddelanden speglas från pr-verktyget Cision. Med Cision kan man göra sina pressmeddelanden, rapporter, aktiegrafer och börsinformation tillgängliga för alla sina intressenter samtidigt.

Resultatet

Fortinova har fått en helt ny webbplats och grund att stå på, med helt ny, västkustig design. Med koppling till Cision och ny FTP-lösning har siten blivit mer levande och lättare att anpassa efter behov.

 ”En lyhörd kund som visste vad de ville ha men litade på vår process helhjärtat, hela vägen. Både vi och kunden är väldigt nöjda med vad vi har åstadkommit tillsammans!”

Annie
Produktionsledare, Mild

Nyfiken på det här projektet?

Tveka inte på att kontakta oss!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.