Tydliga mål och lokal förankring blev ett framgångsrecept

Utmaning

Mäklarbyrån Våningen & Villan har sitt huvudkontor i Malmö, med mindre kontor i stora delar av Sverige. De värnar om en varm, familjär företagskultur där deras mäklare har möjlighet att växa i sitt yrke. Likaså har de stora visioner för både den inhemska och den utländska bostadsmarknaden, med start i Marbella. 

För att nå ut till potentiella kunder siktade Våningen & Villan brett med sin webbannonsering. Dock hade de en känsla av att sakna kontroll på vart pengarna gick och vad varje annons gav. Kostnaden per inskickat intresseformulär var hög, då långt ifrån alla ledde till en affär.

Våningen & Villan är starka främst i södra Sverige. Vi ville ta tillvara på detta genom att skapa en lokal förankring och tilltala den marknad som är relevant för dem. Dessa mål satte vi upp för Våningen & Villan: 

  • Skapa lokal förankring.
  • Minska kostnaden per konvertering och kostnaden per klick.
  • Öka konverteringen, som en naturlig följd.

Kund

Våningen & Villan

Bransch

Fastighetsförmedling

Tjänster

Annonsering, Google Ads, SEO, Utveckling

Resultat

Målen vi satte upp i början av projektet har uppfyllts. Våra insatser har resulterat i en minskad kostnad per konvertering för Våningen & Villan, en minskad kostnad per klick, kontroll över kontot och en starkare lokal förankring. 

30% Sänkt kostnad per konvertering

81% Sänkt kostnad per klick

51% Ökat antalet konverteringar

Nyfiken på det här projektet?

Kontakta oss så berättar vi mer.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.